OVOCNÝ DORT

22. března 2013 v 23:15 | Katarína SKYBOVÁ Fresh diet |  DEZERTY
3 BALENÍ SÝRA COTTAGE BÍLÝ
1 čajová lžička vanilkového cukru
2 pomeranče
1 polévková lžíce želatiny v prášku
50 g cereálních sušenek
+ ovoce na ozdobení

COTTAGE smícháme s vanilkovým cukrem a pomerančovou štávou.Želatinu rozpustíme v 100 ml vody podle návodu a mírně ji zahříváme, dokud nezůstane čirá.Potom ji dáme trochu vychladnout a smícháme se sýrovou směsí.Sušenky rozdrobíme v ruce, druhý pomeranč nakrájíme na kousky a vmícháme do 2/3 cottage směsi. Hmotu vlijeme do dortové formy o průměru 20 cm, doplníme zbytkem COTTAGE směsi a dáme na 2-3 hodiny do chladničky. Před podáváním ozdobíme ovocem a nakrájíme na 10 - 12 kousků.
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama