Potraviny s nízkým GI

17. března 2013 v 19:47 |  Jídlo a zase to jídlo....
Potraviny s nízkým glykemickým indexem (pod 50)

Kořenová zelenina, saláty, rajčata, lilek, paprika, zeli a brokolice 10

Cibule a vlašské ořechy 15

Čerstvé meruňky, burské oříšky, sója 20

Švestky, grapefruit, třešně, loupaný hrách a zelená čočka 22

Vařená cizrna, hnědá čočka, zelené a bílé fazole 30

Jablka, broskve a polotučné mléko 30

Sušené meruňky, fíky, hrušky a pomeranče 35

Jogurty, syrová mrkev, indická kukuřice a planá ryže 35

Červené fazole, celozrnné těstoviny a celozrnný žitný chléb 40

Čerstvá šťáva z pomerančů a jablek 40

Čerstvý hrášek a hroznové víno 40

Vařené špagety "al dente" a bulgur 45

Hnědá rýže a rýže basmati 50

Kiwi, sladké brambory a pohanková mouka 50
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama